Skip to content

Salut,

A trecut mai bine de un an de când am lăsat scrisul de articole pe blog în favoarea învățării. Zilele acestea, uitându-mă în notițe, am găsit câteva articole începute anul trecut cam pe vremea aceasta și mi-am dat seama că acum nu prea ar mai fi de folos… Mă gândesc de exemplu la articolul în care detaliam experiența mea de a călători cu avionul singură, iar acum foarte puțină lume mai călătorește cu avionul și cred că multe reguli s-au schimbat, nemaifiind de actualitate.

Ce am făcut în acest timp? Păi am învățat, terminând cu bine primul an la masteratul de consiliere și am început de o lună și anul 2.

Mărturisesc că mi-a fost foarte greu, am avut foarte multe provocări de gestionat și de a mă adapta din mers la toate schimbările apărute.

Pandemia și restricțiile impuse de această situație m-au ajutat să mă concentrez mai mult pe studiu.

De ce vă spun toate acestea acum?

Ei bine, deoarece îmi doresc să caut soluții în cercetarea stiințifică care sa mă ajute și care să vă fie de folos celor citiți ceea ce scriu eu. Am descoperit că există răspunsuri la o mulțime de întrebări, la care nu am avut acces, cred că în primul rând pentru că nu am știut unde să caut și în al doilea rând pentru că dacă găseam, nu prea înțelegeam ce scrie din cauza termenilor de specialitate care erau folosiți și mie mi se păreau niște cuvinte încâlcite. Deși sunt doar la jumătatea drumului, până când voi putea practica ceea ce acum învăț, vă încurajez să îmi scrieți care sunt problemele/dificultățile cu care vă confruntați si pe măsură ce primesc răspunsurile voastre să mă documentez și să scriu articole care să vă poată fi utile .

Published inGenerale

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *