Skip to content

August – septembrie, ce am trăit acum scriu

În ultimele două luni nu am mai scris niciun articol deoarece am trăit din plin fiecare moment și fiecare clipă. Am încercat să scriu însă parcă nimic nu se lega, fiind prea entuziasmată și cu mintea mereu în alte părți, neputând să mă concentrez să scriu pe o temă anume. Experiențele au fost minunate, pline de sentimente și emoții puternice care mi-au crescut entuziasmul și mi-au redus puterea de concentrare.

Am fost întrebată de ce nu mai scriu, ce s-a întâmplat cu mine și unde am dispărut… Ei bine, am trăit lucrurile despre care voi scrie în următoarele articole:

  • Cum acceptă copiii dizabilitatea mea?
  • Cum acceptă adulții, dizabilitatea mea?
  • Natura – cum simt când nu o văd
  • Descoperind Italia… altfel
  • Călătoria cu avionul – serviciul de asistență
  • Admiterea la master – experiența mea

În momentul în care am trăit acele experiențe, poate nu le-am perceput pe toate ca pozitive, dar am învățat ceva cu adevărat valoros și anume faptul că doar ochelarii așteptărilor mele erau cei care distorsionau imaginea de moment. Astfel mi s-a întâmplat de multe ori să critic un lucru sau eveniment și să spun că este urat sau rău, iar pe urmă, în timp să-mi dau seama de frumusețea acestuia, tocmai de aceea mă străduiesc să trăiesc fiecare moment fără așteptări. Mi-am dat seama că atunci când am așteptări, nu reușesc să trăiesc din plin fiecare moment în unicitatea lui.

Published inGenerale

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *